Historisk dag

På Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot kan I få en oplevelses- og lærerig dag i smukke, storslåede omgivelser. Vores firmaarrangementer er baseret på et ønske om at give alle deltagere en god dag - hvor I får en masse historisk viden med hjem. Der vil være udfordringer for dem, der er gode til paratviden, de kreative og dem, der godt kan lide en fysisk udfordring.
 
Programmet kan tilpasses individuelle ønsker, men ser som udgangspunkt sådan ud:
 
VELKOMST
I bliver budt velkommen på det skønne renæssanceslot af værter iført autentiske, historiske dragter.
 
CHRISTIAN 4.
Tag med på omvisning og bliv meget klogere på den farverige Christian 4., der byggede Frederiksborg Slot.
 
LAV JERES EGET VÅBENSKJOLD
På dagens første udfordring er der mulighed for at blive meget klogere på heraldikkens særlige sprog, når I skal designe jeres egne våbenskjolde.
  
LØB GENNEM HISTORIEN
Efter frokost kan I dyste mod jeres kollegaer på et kreativt, lærerigt og underholdende historieløb med udgangspunkt i Christian 4.s spændende liv.
  
Der er mulighed for frokost, middag eller kaffe på Spisestedet Leonora, der ligger i forbindelse med Frederiksborg Slot. Omfang og timing med hensyn til bespisning tilpasses jeres ønsker.
 
Vi glæder os til at byde velkommen i nogle af Danmarks smukkeste omgivelser. Spørgsmål vedrørende firmaarrangement stilles til chefsekretær Mette Carstensen på telefon 4820 1432 eller mail mc@dnm.dk

Læs mere om Spisestedet Leonora på www.leonora.dk