Administrationschef

Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg søger en dygtig administrationschef med lyst til at udvikle en fantastisk kulturattraktion – er det dig?

Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg søger en administrationschef til en helt ny stilling. Museet skal over de kommende år styrkes med nye publikumsfaciliteter, forbedrede udstillingsforhold og aktiviteter, der gør helhedsoplevelsen af museum, slot og barokhave endnu bedre.

Som administrationschef på Frederiksborg lander du midt i en udviklingsproces, hvor du bliver tovholder på projekter, der både omfatter byggestyring, digitalisering og forretningsudvikling. Du skal derfor have erfaring med alle tre områder. Derudover får du ansvar for HR/ personaleadministration, journalisering og statistik samt en række andre administrative opgaver.

Du skal have stærke projektstyringskompetencer og være meget systematisk, så du kan sikre, validere og optimere museets administrative processer. Du skal samtidig have gode samarbejdsevner, da du vil få kontaktflader både eksternt med leverandører, bygningsejer og museets ejer, Carlsbergfondet, samt internt med museets ledergruppe og økonomifunktion.

Som administrationschef refererer du til Frederiksborgs direktør og vil indgå i ledergruppen. Du skal kunne trives på en travl arbejdsplads, hvor udviklingen af museet er et fælles fokus for alle medarbejdere. Vi forestiller os, at du har en lang eller mellemlang uddannelse indenfor administration, samfundsfag eller økonomi.

Om os

Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg er et af Danmarks ældste museer – oprettet 1878 af brygger J.C. Jacobsen, der grundlagde Carlsberg. Carlsbergfondet ejer museet, der ledes af en selvstændig bestyrelse og en direktør. Der er ca. 75 ansatte. Museet ligger på Frederiksborg Slot, der ejes af Slots- og kulturstyrelsen. Slot, barokhave og adgangen til Nationalpark Kongernes Nordsjælland gør Frederiksborg til en internationalt anerkendt attraktion, der hver år besøges af mange gæster fra ind- og udland.

Museer står foran en forandringsproces, som du bliver en del af. Vi har derfor ikke alle svarene endnu, men ved at bringe nye perspektiver og fagligheder i spil, vil vi sammen udvikle museet over de kommende år.

Stillingen som administrationschef er ledig til besættelse 1. januar 2024 og aflønnes efter gældende overenskomst.
Ansøgning og cv sendes til chefsekretær Mette Carstensen: mc@dnm.dk senest fredag den 13. oktober kl. 12. Samtaler forventes afholdt i uge 44 og 45.

Har du spørgsmål, kan du kontakte direktør Ulla Tofte, mobil 20700146. Du kan læse mere om museet her: https://dnm.dk/om-museet/

Museet er en del af Carlsbergfamilien, som du kan læse mere om her: www.carlsbergfondet.dk