Børnenes Frederiksborg

Køb billet

Museet tilbyder året rundt forskellige aktiviteter for børn.

I skoleferier arrangerer museet, ud over de faste aktiviteter, forskellige sæsonrelaterede eller tematiske aktiviteter i børnehøjde. Hold øje med ‘Det sker’ på museets hjemmeside op til og i ferierne, for at se aktuelle aktiviteter.

Fantastiske Frederiksborg – for børn

Tag på opdagelsesrejse blandt tusindvis af finurlige genstande og udforsk slottets sale, lofter og tidslommer. Find frem til de magiske detaljer på egen hånd med museets særlige guide for besøgende med børn i alle aldre. Oppe, nede, ude, inde: Familieguiden Fantastiske Frederiksborg tager besøgende med hele vejen rundt på Frederiksborg Slot og Museum. I finder poster rundt om på slottet, eller finder frem til posterne med museumsappen Smartify. Med Smartify får I yderligere information, om de ting, I ser.

Aldersgruppe: Hele familien kan være med her. Både teenagere og ihærdige opdagelsesrejsende på 7 år!

Download museumsappen Smartify her (linket virker kun via mobil).

Se alle sommerens aktiviteter for børn her. Vi byder på skulpturværksted, tegning af rumraketter og astronautportrætter, dragtprøvning og jagt på dyr.

Helt tæt på historien

Et museumsbesøg er en fantastisk familieoplevelse, og under et besøg på Frederiksborg kommer man sammen helt tæt på danmarkshistorien. Det er museets opgave både at fortælle historien og at passe på samlingen. Af bevaringshensyn er det ikke tilladt at røre ved de udstillede malerier, møbler og øvrige genstande. Når man bevæger sig rundt på omvisninger, med audioguide eller på egen hånd, er det derfor vigtigt, at børn følges med voksne, som hjælper børnene med at færdes i de historiske rammer.

Velkommen på Frederiksborg!

Kom tættere på historien!

Tilmeld dig nyheder fra Frederiksborg og vær blandt de første til at høre om nye udstillinger, arrangementer, foredrag og børneaktiviteter.
Dine oplysninger holdes fortrolige, og du kan altid afmelde dig igen via afmeldingslinket i nyhedsbrevene.