Indlæser Begivenheder
Særarrangement

Artist talk v. Søren Meibom

12/06 2021 kl. 14:00 - 15:00
Køb billet

Astrofysiker, kunstner og tidligere fodboldspiller Søren Meibom om ’Fodbold i 5 Dimensioner’

Danske Søren Meibom har boet 22 år i USA og er i sommeren 2021 aktuel med særudstillingen Fodbold i 5 Dimensioner på Det Nationalhistoriske Museum.

Efter adskillige samtaler om fodboldspillets mange dimensioner med sin gode ven, landstræner Kasper Hjulmand, påbegyndte Søren Meibom mixed-media-projektet, der udgør otte kunstværker baseret på videnskabelig data. Søren Meibom fortæller om inspirationen til værkerne, hans helt særlige baggrund som videnskabsmand, der har formet kunsten, og hvordan fodbold, kunst og videnskab forenes i værkerne. Er fodbold kunst, videnskab, eller bare en sport? Søren Meibom bidrager med sit personlige perspektiv på sporten, der betager og begejstrer mennesker over hele verden.

Artist talken holdes i museets foredragssal i Staldgade syd for hovedindgangen. Billetten giver adgang til museet hele dagen. Det er muligt at besigtige særudstillingen både før og efter artist talken. Mundbind og coronapas påkrævet. Billetten skal købes på forhånd online. Billetter refunderes ikke ved manglende coronapas.

Læs mere om særudstillingen her.