Indlæser Begivenheder
Særarrangement

Foredrag med fotograf Mads Nissen

08/11 2020 kl. 13:30 - 14:30
Køb billet
Særarrangement 2 / 3

Udstillingsaktuelle Mads Nielsen tager publikum med ind i orkanens øje.

Den 8. november afholder museet foredrag med den prisvindende Politiken-fotograf Mads Nissens om hans arbejde med fotoserien af Statsministeriet indefra.

Til foredraget tager Mads Nissen publikum med ind i orkanens øje og giver et ærligt indblik i de mange valg, fravalg og dilemmaer, han stod i i forbindelse med fotograferingen. Mads Nissen har fotograferet Mette Frederiksen gennem de sidste fem år – fra fadøl og valgkamp på Hjallerup-marked til statsbesøg og udlandsrejser med skudsikker vest i Irak. En spændende rejse der sjældent var så intens som i de afgørende forårsdage, hvor Mette Frederiksen besluttede at lukke landet ned.

Hør Mads Nissen fortælle om følelsen af, at historiens vingesus slog om ørene under fotograferingen, samtidig med at udviklingen også “gik så rasende stærkt, at det var svært nok at gribe nuet.”

Efter foredraget er der mulighed for at besøge udstillingen ”Corona lukker Danmark”, hvor Mads Nissens fotoserie er udstillet.

Foredraget afholdes i museet foredragssal, hvor der er god afstand mellem gæster og foredragsholder. Vi gør opmærksom på, at man skal bære mundbind, når man bevæger sig rundt i foredragssalen og på museet. Det er et ikke krav at bære mundbind, når man sidder ned i foredragssalen.

Billet til arrangementet er påkrævet. Billetpris 75. kr. (inkl. entré til museet hele dagen).