Indlæser Begivenheder
Særarrangement

Genåbning af Frederiksborg

30/05 2020

Museet genåbner lørdag d. 30. maj kl. 10.00. Vær med til at fejre dagen!

Det Nationalhistoriske Museum byder velkommen tilbage til Frederiksborg.

På selve dagen, lørdag d. 30. maj, inviteres museets gæster til at nyde en forfriskning ved museets restaurant – Spisestedet Leonora – efter afsluttet museumsbesøg.

I løbet af dagen spiller tre musikere fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium forskellige steder på museet barokstykker af blandt andet Johann Sebastian Bach. Flere af museets medarbejdere er iklædt de genskabte historiske dragter, og hvis de ikke allerede har taget imod i Slotsgården, konverserer de gerne med gæsterne rundt om i slottets stuer og gemakker.

De 10 første gæster på åbningsdagen modtager i dagens anledning en lille velkomstgave.

Af hensyn til regler for forsamling foregår serveringen på Leonora uden for, medmindre man ønsker at benytte sig af Leonoras øvrige menukort.

Vi holder åbner fra kl. 10 til kl. 17 og opfordrer til, at besøg på Frederiksborg sker med hensyntagen til sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi har blandt andet ensrettet vores trappeopgange og stiller håndsprit til rådighed mange steder på slottet. For at sikre behøring afstand fra besøgets start, er der kun et begrænset antal gæster ad gangen i forhallen, og vi opfordrer til, at billetter købes online på forhånd.

NB. På grund af opsætningen af ‘Dronningens Ansigter’ er Riddersalen i øjeblikket lukket. Slottes øvrige pragtrum er alle åbne, og i Audienssalen kan man være heldig at møde Frederik 4.

Varmt velkommen på Frederiksborg!