Indlæser Begivenheder
Særarrangement

Golden Days: Naturen i barokken på Frederiksborg (udsolgt)

17/09 2023 kl. 13:30 - 15:00
Særarrangement 2 / 1

Tag med på omvisning og havevandring på Frederiksborg Slot med landskabsarkitekt Christine Waage Rasmussen og slotsgartner John Nørgaard Nielsen.

Frederiksborg blev opført ude på landet. Men hvad fik de kongelige til at søge tættere på skov, landbrug og have? Og hvilken betydning havde naturen i barokken? Vi følger sporene i museets samling såvel som i slotshaven og dykker ned i historier om kongelige ambitioner inden for havekunst, botanik og dekorationer.

Om Golden Days

Arrangementet er en del af festivalen Golden Days fra d. 1.-17. september. Med overskriften ‘Ude på landet’ får Golden Days jord under neglene og undersøger vores fælles ophav, kulturhistoriske rodnet og det eksotiske andet – landet.

Mere information og festivalprogram kan findes her.

 

Skal man tilmelde sig arrangementet på forhånd? Ja. Billet til arrangementet skal købes via ‘Køb billet’ på denne side. Billetten gælder også til hele museet hele dagen. Bemærk at billetter købt via andre billetkøbsmuligheder IKKE gælder til dette arrangement. 

Hvor skal man mødes henne? Mødestedet for omvisning og havevandring er inde på slottet i salen Rosen.

Jeg har årskort, hvordan reserverer jeg billet? Via billetkøb på denne side kan du “købe” en gratis billet til arrangementet. Bemærk at årskort skal fremvises ved ankomst. I tilfælde af afbud bedes årskortholdere melde afbud på telefon 48201447. 

Jeg har årskort, kan jeg deltage med en ledsager? Ja, du skal i dette tilfælde “købe” to gratis årskortbilletter. 

Hvordan ved jeg, at jeg har købt billet til det rigtige arrangement? Arrangementets navn fremgår på billetten. 

Jeg kan ikke finde ‘køb billet’ på denne side?
Arrangementet er udsolgt, og derfor kan man ikke længere købe billet. Vær opmærksom på, at billetter til museet søndag d. 17. september ikke gælder til dette arrangement.