Indlæser Begivenheder
Koncert

Julekoncert i Slotskirken

02/12 2023 kl. 15:00 - 16:00
Køb billet til koncerten
Koncert 1 / 2

Klassiske julesange og titelmelodier fra Tinka og Vinterbyøster!

Koret Tritonus og deres sprudlende dirigent Jakob Høgsbro besøger igen i år Frederiksborg Slotskirke! Kom i julestemning med korets fortolkninger af titelmelodier fra Vinterbyøster og eventyret om Tinka, hvor en række scener er optaget i netop Frederiksborg Slotskirke. Hør også klassiske julesange som ‘Nu tændes tusind julelys’, ‘Let it snow’ og en helt særlig hymne til St. Cecilia – helgeninde for kreativitet.

Tritonus har eksisteret i mere end 50 år og består af 40 dygtige sangere. Koret blev stiftet af John Høybye og dirigeres i dag af Jakob Høgsbro. Koret har gennem årene samarbejdet med en lang række danske orkestre som DR Bigband, DRSO, Det Kongelige kapel, The Orchestra, Trio Rococo og solister som Louise Fribo, Marilyn Mazur, Jesper Asholt, Anja C. Andersen, Cæcilie Norby og Benny Andersen. Sidste jul sang koret Tritonus titelmelodier fra DR’s julekalendere i Slotskirken. Den succes vover vi nu at gentage i den stemningsfyldte kirke.

Billetpris:
Voksne, seniorer, studiekort samt børn: 200 kr.
Årskortholdere og årskortholderledsagere: 100 kr.

Billetten giver adgang til museet før koncerten.

Bemærk: Billet til julekoncerten skal købes via ‘køb billet’ specifikt på denne begivenhed. Almindelig dagsbillet til museet giver ikke adgang til koncerten.

Pladserne er ikke nummererede. Dørene åbner kl. 14.15. Kom gerne i god tid. Bænkene i begge sider af kirkerummet har ikke udsyn til koret.

Hvordan ved jeg, at jeg har købt den rigtige billet?
Koncerten fremgår på billetten.

Koncerten fremgår ikke på min billet?
Så har du ikke købt den rigtige billettype, og du har ikke adgang til koncerten. Kontakt os på dnm@dnm.dk

Jeg har årskort – hvilken billet skal jeg købe?
Som årskortholder kan du købe billet til 100 kr.

Kan jeg tage en ledsager med gratis på mit årskort?
Nej, men du kan købe en årskortbillet til din ledsager.