En anden afgrøde, der hører efteråret til, er æblet. De æbler, der skal ligge og modne, høstes nemlig her i efteråret inden frosten kommer. Hvad er mere oplagt en en æbledessert?
Mandag d. 14. til fredag d. 18. oktober er der særlig efterårsferiemenu til frokost kl. 11.30 – 17 (sidste seating kl. 15.30). Og allerede fra lørdag d. 12. oktober kan du nyde kartoffelsuppen!
Menu
Hovedret: Braiseret økologisk okse fra Tranegård, grov kartoffelmos, sprød kål & brød
Dessert: Trifli med efterårsæbler
Pris: 225.- voksne / 125.- børn u. 8 år.
Husk at bestille bord, hvis du vil være sikker på at få plads på Rabarbergaarden.
Den kolde kakaotid – hver dag fra kl. 15.30 – 17.00
I hele kartoffelferien serverer restauranten varm chokolade lavet på Mikkel Friis Holm chokolade. Restauranten laver den varme drik på den kakaobønne der hedder O’Payo. Mange kender den fra sommerens Hansens Is vaniljeis med chokolade overtræk, der netop hedder O’Payo på grund af chokoladen. Mikkel har lavet den dejligste kakaoblanding ud af alle resteender og kanter fra hans O’Payo chokolade produktion. Det blandes med steamet varm økologisk sødmælk og serveres med pisket økologisk fløde.
Sådan en kop sender selv den værste begyndende efterårskulde på flugt.
Pris kr. 48.-/kop