Indlæser Begivenheder
Omvisning

UDSOLGT: Musikalsk juleomvisning

16/12 2023 kl. 13:00 - 14:00
Omvisning 2 / 2

Frederiksborg Kammerkor synger julen ind

Arrangementet er udsolgt, men du kan stadig finde billetter til vores Julekoncert i Slotskirken d. 2. december her.

Frederiksborg Kammerkor sætter lørdag d. 16. december lyd på julen indenfor på Frederiksborg. Rundt om i udvalgte stuer og pragtsale på Frederiksborg synger Frederiksborg Kammerkor et bredt udvalg af julesange, og museets omviser supplerer julesangene med fortællinger om julens historie og traditioner.

Tilmelding er påkrævet. Billetten gælder til hele museet.

Jeg har årskort – skal jeg bestille billet? Ja, det skal du. Men du skal bestille en gratis billet. Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage. Så kan en anden få glæde af din plads. Du melder afbud ved at ringe til telefonnummer: 48201447 (10.00-17.00) eller skrive til billetkassen@dnm.dk

Jeg har årskort – kan jeg tage en ledsager med gratis?Ja, du skal bestille en ekstra gratis billet til din ledsager. Husk også at melde afbud for din ledsager, hvis I bliver forhindret i at deltage.

Hvad koster billetten? Billetter koster almindelig billettakst.

Hvordan ved jeg, at jeg har købt den rigtige billet? Arrangementets navn fremgår på billetten.

Arrangementet fremgår ikke på billetten?Så har du købt en almindelig dagsbillet til almindelig billettakst. Henvend dig til dnm@dnm.dk

Jeg overvejer at købe et årskort. Kan jeg opgradere til årskort i forbindelse med omvisningen?

Dét kan du! Hvis du beslutter dig for at købe et årskort, kan du modregne din billet i prisen på et årskort. Du skal blot købe årskortet, når du går glad hjem fra omvisningen.