Indlæser Begivenheder
Særudstillinger

Ole Christiansen Portrætter 1982-2022

30/09 2022 - 26/02 2023
Køb billet
Særudstillinger 2 / 3

Et indblik i den danske fotograf, Ole Christiansens, fotografiske univers

Ole Christiansen har som uddannet og professionel fotograf skabt portrætter af mere og mindre kendte mennesker gennem 40 år. Det er altid sket med stor respekt for de portrætterede og en ikke mindre konsekvent beherskelse af det fotografiske håndværk og dets historie.

På udstillingen kan man se portrætter af mennesker fra den danske og internationale kulturscene, men også politikere, mediefolk med videre. Her er verdensstjerner som Leonard Cohen, Yoko Ono og Iggy Pop, og fremtrædende personer fra den hjemlige, danske offentlighed som Suzanne Brøgger, Poul Schlüter og Medina. Der er også portrætter af mindre kendte personer, fordi Ole Christiansens portrætter først og fremmest er BILLEDER, hvis motiver tager afsæt i det menneskelige.

Bog

Gennem de seneste 40 år har fotograf Ole Christiansen eksperimenteret med fotomediets muligheder og skabt nye udtryksformer.

I bogen indgår portrætter af mennesker fra den danske og internationale kulturscene samt politikere og mediefolk. Blandt udenlandske navne kan nævnes Leonard Cohen, Yoko Ono og Iggy Pop og blandt fremtrædende danskere ses blandt andre Suzanne Brøgger, Poul Schlüter og Medina. 288 sider.

Bogen kan købes i forbindelse med køb af billetter ved ankomst, i museumsbutikken og via museets webshop.