Indlæser Begivenheder
Omvisning

Omvisninger i sommerperioden

26/06 2021 - 08/08 2021
Køb billet
Omvisning 9 / 8

Omvisning på Frederiksborg eller i særudstillingen Dronningens Ansigter

I sommerferieperioden, fra 26. juni til 8. august, tilbydes to daglige omvisninger.

Kl. 13.00 fortælles historien om Frederiksborg Slot. Omvisningen starter i slottes gamle ridderstue og spisesal, Rosen, i stueetagen i den store Kongefløj og tager besøgende med fra den første anlæggelse på det nuværende renæssanceanlæg til den store brand og oprettelsen af museet.

Kl. 13.45 er der omvisning i særudstillingen Dronningens Ansigter. Udstillingen fortæller gennem portrætter, dragter og genstande om H.M. Dronningens liv, virke og særlige interesser. Omvisningen tager udgangspunkt i Dronningens familie og opvækst og omhandler hendes gerning som dronning, samlende figur i rigsfællesskabet og kunstneriske evner.

Omvisningerne er gratis, når entréen er betalt. For at være sikker på en plads om en omvisning, skal disse bookes separat på telefon 48201454 mellem kl. 10 og 17. Billetter til museet kan købes online eller ved ankomst.

Omvisninger for børn

Der tilbydes to daglige omvisninger for børn. Se særskilt aktivitet for børn under Det sker.

Frederiksborg på egen hånd

Museumsappen SMARTIFY indeholder en audioguide om Frederiksborg Slot på 45 minutter.  Appen indeholder også en stueguide, der fortæller om de perioder, som Frederiksborg stuer og pragtrum omhandler. SMARTIFY kan også bruges til at scanne en stor del af museets værker for yderlige information. Audioguider og stueguide kan kombineres med scanningsfunktionen.

Download SMARTIFY. Medbring egne høretelefoner/headset. App og funktionerne heri er gratis.

Museumsbutikken tilbyder desuden short guides til museet.