Indlæser Begivenheder
Sæsonaktivitet

Påske på Frederiksborg

13/04 2019 - 22/04 2019
Køb billet
Sæsonaktivitet 27 / 26

Påsken på Frederiksborg byder på oplevelser for både store og små.

I påsken kan man se enestående gobelinvævede duge fra 1600-årene. Blandt dugenes motiver er blomster og bibelske fortællinger. Sammen med dugene udstilles en historisk tulipanudsmykning.

Mit navn det star med prikker… Museet har modtaget et gækkebrev, og vi har brug for hjælp til at gætte afsenderen. Rundt på museet er der forskellige poster, hvor der findes ledetråde. Lykkes det at gætte afsenderen, venter der en lille præmie i museumsbutikken.

I påskeferien åbner museet igen op for Børnenes Danmarkshistorie i slottets gamle vinkælder. Her er der mulighed for at prøve en af de mange renæssancedragter og prinsessekjoler eller en rustning. Børn kan også prøve kræfter med fjerpen og blæk, samt farvelægge konger, dronninger og våbenskjolde. Hver dag kl. 11.00 og 14.30 er der omvisninger i Børnenes Danmarkshistorie om, hvordan det var at vokse op som konge på Frederiksborg Slot.

Når man bevæger sig rundt på museet, vil der også være mulighed for at hilse på de historiske værter. Værterne er iført dragter, der er blevet skabt ud fra portrætmalerier udstillet på museet.

Hver dag i påsken er der omvisninger, der handler om Frederiksborg Slot som kongebolig og museum. Den engelske omvisning starter kl. 11.30 og den danske begynder kl. 13.30. Omvisningerne er gratis, når der er betalt entre til museet.

Følg med