Indlæser Begivenheder

For børn: Påskeferie på Frederiksborg

01/04 2023 - 10/04 2023
Køb billet

Gå på gækkebrevsjagt i stuerne på Frederiksborg Slot og prøv historiske dragter i den gamle vinkælder.

Påsken på Frederiksborg starter lørdag d. 1. april. På omvisninger kan børn hjælpe med at finde ud af, hvem der er afsender på et mystisk, gammelt gækkebrev, som museet har modtaget. Der er også mulighed for at gå på jagt efter den mystiske afsender på egen hånd.

Der er åbent i Børnenes Danmarkshistorie i den gamle vinkælder, hvor børn kan prøve genskabte, historiske dragter, lave papirklip og gækkebreve.

Program

10:00 – 16:30 – Åbent i Børnenes Danmarkshistorie. Prøv historiske dragter og lav papirklip, gækkebreve m.m.

10:00 – 17:00 – Gå på opdagelse på museet på egen hånd med en af museets sporlege. Sporlegen Gækkebrevsjagt er en særlig påskesporleg.

11:00 – 11:35 –  Familieomvisning: Gækkebrevsjagten

11:30 – 12:05 –  Familieomvisning: Gækkebrevsjagten

 

For voksne

I påsken byder vi naturligvis indenfor i den nyåbnede særudstilling Marie Hald – Udstillet, og på omvisninger for voksne sætter vi fokus på kroppen i kunsten. Museets påskeduge fra 1600-tallet er udstillet med tilhørende tulipan- og påskeægsudsmykninger.

13:30 – 14:15 – Omvisning – Kroppen i kunsten. Omvisningen er målrettet voksne, men større børn er velkomne.

Find vej på egen hånd

Museets audioguider er tilgængelige via museumsappen Smartify. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige audioguide. Hent appen på forhånd og vær ekstra godt forberedt. Medbring egne høretelefoner. Børneguiden kan afspilles uden brug af høretelefoner.

Mandag d. 10. april er sidste chance for at deltage i påskeaktiviteterne på Frederiksborg.