Indlæser Begivenheder
Omvisning

UDSOLGT! Udforsk: Elsket og udskældt

09/06 2024 kl. 12:30 - 13:30

Omvisningen i særudstillingen kl. 12.30 er udsolgt

Med mere end 100 værker er Christian Albrecht Jensen (1792-1870) en af de kunstnere, der er rigest repræsenteret i Frederiksborgs samling. Fra fattige kår arbejdede Jensen sig op og blev den mest benyttede portrætkunstner i årene 1825-1840. Både kongehuset, politikere og borgerskabet foretrak Jensen – i en sådan grad, at vi gennem hans pensel bliver ført gennem tidens mest centrale og magtfulde personer.

Elsket og udskældt fortæller historien om en af Danmarks største portrætmalere, der gik fra at være elsket og feteret til at blive udskældt og skrevet ud af historien.

Udstillingsassistent, stud.mag. i kunsthistorie, Hannibal Frydendal Hansen fortæller i denne Udforsk om det karakteristiske ved C.A. Jensens malerstil og udfolder hvorfor én af tidens dygtigste portrætmalere blev skrevet ud af kunsthistorien.

Billet til arrangementet gælder til museet hele dagen. Arrangementet er gratis for årskortholdere.

Mødested for Udforsk: ved indgangen til udstillingen.

Bemærk: Der er 2 x Udforsk: C.A. Jensen. Billet til arrangementet er påkrævet. Køb billet via ‘Køb billet til omvisningen’ på denne side.

Spørgsmål og svar

Jeg har årskort – skal jeg bestille billet? Ja, det skal du. Men du skal bestille en gratis billet. Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage. Så kan en anden få glæde af din plads. Du melder afbud ved at skrive til: arrangement@dnm.dk

Jeg har årskort – kan jeg tage en ledsager med gratis?Ja, du skal bestille en ekstra gratis billet til din ledsager. Husk også at melde afbud for din ledsager, hvis I bliver forhindret i at deltage.

Hvad koster billetten? Billetter koster almindelig billettakst + et arrangementstillæg på 50 kr.

Hvordan ved jeg, at jeg har købt den rigtige billet? Arrangementets navn fremgår på billetten.

Arrangementet fremgår ikke på billetten?Så har du købt en almindelig dagsbillet til almindelig billettakst. Henvend dig til dnm@dnm.dk

Jeg overvejer at købe et årskort. Kan jeg opgradere til årskort i forbindelse med omvisningen?

Dét kan du! Hvis du beslutter dig for at købe et årskort, kan du modregne din billet i prisen på et årskort. Du skal blot købe årskortet, når du går glad hjem fra omvisningen.

Jeg er blevet forhindret i at deltage. Kan jeg refundere min billet? 

Nej, vi refunderer ikke billetter. Men du er velkommen til at besøge udstillingen en anden dag (gælder ikke andre arrangementer). Almindelige billetter er ikke personlige. Derfor kan almindelige billetter videregives.