Indlæser Begivenheder
Særarrangement

Udforsk: Petra Kleis kl. 14.00

31/03 2024 kl. 14:00 - 15:00
Køb billet til omvisningen
Særarrangement 4 / 3

Udforsk: Petra Kleis for sidste gang inden udstillingen lukker 2. april.

Hun har fotograferet nutidens største danske personligheder, og du kan opleve hendes værker i Prinsessefløjen på Frederiksborg! Præcis som Jens Juel i 1700-tallet og C.A. Jensen i 1800-tallet er det Kleis, der står bag portrætter af de mennesker, vor tid vil blive husket for. Men hvad er det særlige ved Petra Kleis fotografi? Hvad er det netop hun kan?

Udstillingsassistent, stud.mag. i kunsthistorie, Hannibal Frydendal Hansen præsenterer Petra Kleis’ portrætkunst for sidste gang, inden udstillingen lukker.

Billet til arrangementet gælder til museet hele dagen. Arrangementet er gratis for årskortholdere.

Mødested for Udforsk: Petra Kleis er ved indgangen til udstillingen.

Bemærk: Der er 2 x Udforsk: Petra Kleis. Billet til arrangementet er påkrævet. Køb billet via ‘Køb billet til omvisningen’ på denne side.

Jeg har årskort – skal jeg bestille billet? Ja, det skal du. Men du skal bestille en gratis billet. Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage. Så kan en anden få glæde af din plads. Du melder afbud ved at ringe til telefonnummer: 48201447 (10.00-17.00) eller skrive til billetkassen@dnm.dk

Jeg har årskort – kan jeg tage en ledsager med gratis?Ja, du skal bestille en ekstra gratis billet til din ledsager. Husk også at melde afbud for din ledsager, hvis I bliver forhindret i at deltage.

Hvad koster billetten? Billetter koster almindelig billettakst + et arrangementstillæg på 50 kr.

Hvordan ved jeg, at jeg har købt den rigtige billet? Arrangementets navn fremgår på billetten.

Arrangementet fremgår ikke på billetten?Så har du købt en almindelig dagsbillet til almindelig billettakst. Henvend dig til dnm@dnm.dk

Jeg overvejer at købe et årskort. Kan jeg opgradere til årskort i forbindelse med omvisningen?

Dét kan du! Hvis du beslutter dig for at købe et årskort, kan du modregne din billet i prisen på et årskort. Du skal blot købe årskortet, når du går glad hjem fra omvisningen.