Handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser er gældende, når du køber i vores webshop.

Pris og betaling

I Det Nationalhistoriske Museums webshop kan du betale med følgende betalingskort: Visa, Visa /Dankort, Master Card og American Express. Der tages ikke gebyr ved betaling. Alle priser er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved køb af elektronisk billet

Køber du en elektronisk billet, vil du modtage billetten i din browser og pr. e-mail, efter at du har betalt online. Herefter skal du enten printe billetten og medbringe den til museet, eller scanne billetten fra din telefon eller tablet ved ankomst til museet. I e-mailen vil der udover billetten være en ordrebekræftelse.

Der er ikke fortrydelsesret på billetter. Onlinekøb af billetter er desuden ikke omfattet af fortrydelsesretten i henhold til forbrugeraftaleloven, jf. lovens § 18, stk. 2, nr. 12. Du kan derfor ikke få refunderet billetten.

Ved køb af varer

Når du har foretaget en bestilling i vores webshop, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Vi tilstræber, at de bestilte varer bliver afsendt senest tre hverdage fra modtagelse af ordren. Der tages forbehold for udgåede varer. Vi sender med Post Nord og kan ikke tage ansvar for Post Nords leveringstid.

De varer, der bliver solgt fra webshoppen, er afhængige af brugerens indput og valg, hvorfor eventuelle fejl i brugerens input eller valg ikke er virksomhedens ansvar. Brugeren kan dog altid ved henvendelse til virksomheden, få ændret en fejlindtastning.

Fragtpriser

Forsendelser til Danmark: 50 kr. uanset antallet af varer.
Forsendelser til udlandet afhænger af hvilket land det skal sendes til.

Tilbagekøb & reklamationer

Hvis varen er fejlbehæftet kan du få den ombyttet eller pengene tilbage. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor 14 dage efter modtagelse af varen pr. e-mail til butik@dnm.dk

Varen returneres til:
Museumsbutikken på Det Nationalhistoriske Museum
Frederiksborg Slot 10, 3400 Hillerød

Vi har brug for følgende informationer, når du sender varen retur:

–          Hvad er problemet med varen?

–          Kopi af faktura, så vi kan sende pengene retur.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Forkerte eller beskadigede produkter returneres og byttes omkostningsfrit.

Fortrydelse ved køb af varer

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Det Nationalhistoriske Museum. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som forringer varens salgsværdi.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Museumsbutikken på Det Nationalhistoriske Museum
Frederiksborg Slot, 3400 Hillerød

Hvis du fortryder dit køb, får du det indbetalte beløb tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den er intakt. Du betaler portoen for returnering. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Generelle betingelser

Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og den danske Lov om visse Forbrugeraftaler. Det forudsættes, at kunden er bekendt med Det Nationalhistoriske Museums handelsvilkår.

Håndtering af personoplysninger

Dine personoplysninger behandles fuldt fortroligt, og bruges kun til at ekspedere din bestilling. Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.
Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år.

Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg følger markedsføringsloven, samt EU’s Persondataforordning.

Webshoppen ejes og drives af:

Det Nationalhistoriske Museum
Frederiksborg Slot
3400 Hillerød
E-mail: butik@dnm.dk
CVR nr. 60223513