Find vej

Du finder Frederiksborg Slot i naturskønne Hillerød. Slottet ligger på tre små holme i Slotssøen cirka 1,5 kilometer fra Hillerød Station.

Tog og bus

Tog

Du kan komme nemt og fleksibelt til Frederiksborg ved at tage toget til Hillerød St. S-togets linje A kører fra centrale københavnske S-togsstationer direkte til Hillerød St.
Fra stationen er der to oplagte gå- og cykelruter til Frederiksborg:

Du kan gå på stien langs Slotssøen og opleve den smukke nordsjællandske natur.
Du kan gå ad Slotsgade og opleve Hillerøds pulsåre med hyggelige caféer og butikker.

Det tager ca. 15. min at gå til Frederiksborg (uden stop).

Se ruterne her.

Bus

Alternativt kan du hoppe på bus 301 eller 302 fra Hillerød St. og blive sat af et stenkast fra Slottet.

Uanset om du kommer med bus langvejs fra til Hillerød Station eller ønsker at skifte fra tog til bus, kan du finde din rejse på Rejseplanen.

 

Bil

Find vej med bil

Indtast “Frederiksborg Slot” eller “Møntportvejen” på din GPS. Ønsker du at benytte gratisparkering, skal du læse videre nedenfor for at finde vej til de forskellige parkeringsmuligheder.
Vis på kort.

Parkering

Der er mulighed for at parkere på en betalingsparkeringsplads ved Annaborg (gps: Møntportvejen) i gåafstand til museet.

Bemærk: Museet ejer ikke parkeringspladsen og har ikke noget med driften af denne at gøre. Vi henviser til Europark for alle henvendelser om parkering på p-pladsen ved Annaborg.

Vis på kort.

På Rendelæggerbakken (også kaldet Tromlepladsen) og Batzkes Bakke bag Barokhaven findes der gratis parkeringspladser i henholdsvis 500 meters og 1 kilometers gåafstand til museet. Fra parkeringspladsen på Rendelæggerbakken går man gennem Barokhaven til Frederiksborg slot – eller mellem Barokhaven og Landskabshaven med udsigt til Badstueslottet.

Fra parkeringspladsen på Batzkes Bakke går man langs med Slotssøen, hvorfra der også er adgang til Barokhaven.

Vis på kort.

Turistbusser

Busser

Afsætning og afhentning: Der er ved indkørslen til Møntportvejen etableret afsætnings- og afhentningspladser til busser. Under gæsternes ophold på museet parkeres busser på Roskildevej, hvor der på strækningen mellem Herredsvejen og rundkørslen ved Milnersvej er etableret seks holdepladser med tretimers parkering. Der er tre pladser i hver side af vejen. Afstand til fjernparkering på Roskildevej er ca. 2 km. Forventet køretid er ca. fire minutter.

Langtidsparkering: Busser kan også holde på de tre anlagte parkeringspladser til turistbusser på Rendelæggerbakken (Tromlepladsen) bag Barokhaven. Herfra kan gæsterne gå en tur gennem Barokhaven ned til slottet. Gåafstanden til slottet er 500 meter med et imponerende udsyn over haveanlæg og slot. Denne parkeringsmulighed anbefales til busser, hvor chaufføren er turguide.

På grund af hotelbyggeri er det i øjeblikket ikke muligt at parkere på/ved Markedspladsen.