Tilgængelighed

ADGANG TIL SÆRUDSTILLINGEN GUDER GENSKABT

På grund af slottets stejle vindeltrapper ned til kælderen er særudstillingen Guder Genskabt desværre ikke egnet for gangbesværede og/eller kørestolsbrugere. Det beklager vi. Der er adgang til udstillingens introduktionsrum i tårnværelset i stueetagen via Rosen/spisesalen.

AFSÆTNING OG PARKERING

Der er to parkeringsbåse for handicapbiler (skilt påbudt) i ydre slotsgård (Springvandsgården). De ligger til højre for det store Porttårn. Der er desuden mulighed for at afsætte gangbesværede i ydre slotsgård.

Det er ikke tilladt at benytte gangstave på museet.

HANDICAPVENLIG INDGANG

I hjørnet til højre for hovedindgangen er der etableret en kørestolsvenlig indgang. Tryk på knappen og der tilkaldes assistance.

ELEVATOR OG HANDICAPTOILET

Der er elevator til alle etager. Dermed kan hele museet besøges af kørestolsbrugere med undtagelse af Slotskirken og Riddersalen. Kan man klare de 10 trin, er der en kørestol til rådighed i Riddersalen. Særudstillingslokalet i den tidligere vinkælder under Kongefløjen kan desværre ikke tilgås.

Der findes et handicaptoilet på museet i kælderetagen under Prinsessefløjen, og man kan få adgang dertil via elevatoren.

LÅN AF KØRESTOLE

Museet råder over to kørestole, der kan lånes ved henvendelse i billetkassen.

Hunde

Det er ikke tilladt at medbringe hunde og andre dyr i indre slotsgård og på museet.  Autoriserede fører- og hjælpehunde er velkomne.

GOD ADGANG

Frederiksborg er medlem af Foreningen Tilgængelighed for Alle og dens mærkeordning God Adgang.

Læs mere på godadgang.dk