Børnenes Frederiksborg

Køb billet

Museet tilbyder året rundt forskellige aktiviteter for børn.

I skoleferier arrangerer museet, ud over de faste aktiviteter, forskellige sæsonrelaterede eller tematiske aktiviteter i børnehøjde. Hold øje med ‘Det sker’ på museets hjemmeside op til og i ferierne, for at se aktuelle aktiviteter.

Frederiksborg i børnehøjde

Museet tilbyder en digital guide til familier, så man i eget tempo kan bevæge sig rundt på museet og udforske udvalgte steder. Den digitale guide er lavet både med lyd og som tekst, hvor man som voksen selv kan læse højt for børnene.

Guiden til museet tager udgangspunkt i Christian 4’s tilknytning til slottet, men undervejs stifter man bekendtskab med en række danske konger og dronninger og begivenheder i danmarkshistorien. Guiden fortæller i henholdsvis en ultrakort version og en mere detaljeret version historierne ud fra stuer, portrætter og historiemalerier. Download museumsappen SMARTIFY her (kun muligt via mobil).

Helt tæt på historien

Et museumsbesøg er en fantastisk familieoplevelse, og under et besøg på Frederiksborg kommer man sammen helt tæt på danmarkshistorien. Det er museets opgave både at fortælle historien og at passe på samlingen. Af bevaringshensyn er det ikke tilladt at røre ved de udstillede malerier, møbler og øvrige genstande. Når man bevæger sig rundt på omvisninger, med audioguide eller på egen hånd, er det derfor vigtigt, at børn følges med voksne, som hjælper børnene med at færdes i de historiske rammer.

Velkommen på Frederiksborg!

Kom tættere på historien!

Tilmeld dig nyheder fra Frederiksborg og vær blandt de første til at høre om nye udstillinger, arrangementer, foredrag og børneaktiviteter.
Dine oplysninger holdes fortrolige, og du kan altid afmelde dig igen via afmeldingslinket i nyhedsbrevene.